Workshop: Zweedse steden krijgen nieuwe mobiliteitsoplossingen voor geïntegreerde stadsplanning

Vandaag organiseerden we samen met PosadMaxwan strategy x design en IVL Svenska Miljöinstitutet een workshop over geïntegreerde planning voor 6 Zweedse gemeenten.

De workshop was onderdeel van het MULTIPLY-project waar we workshops organiseren voor gemeenten in heel Europa. Samen bespraken we projecten met een geïntegreerde benadering van stadsplanning om uitdagingen op het gebied van mobiliteit, de energietransitie en duurzame stedelijke ontwikkelingen het hoofd te bieden. Allemaal relevante thema’s waar ruimtelijke planners dagelijks mee te maken hebben. Het was een genoegen om onze inzichten in deze internationale context te delen.

Lees meer over het project op http://www.citiesmultiply.eu